Едноставна и транспарентна цена

Од рано до претпријатие, имаме те покриено. Започнете со 14 дена бесплатно. Годинето плаќање ви заработува два месеци бесплатно!

V1

The perfect starting point for growing an online presence.

INR2,500.00 Месечно
INR6,500.00 Квартално
INR12,500.00 Полу-годишно
INR24,000.00 за 1 година
INR-1.00 за 2 години
INR-1.00 3 години
 • 2 vCPU

 • 4 GB RAM

 • 50 GB NVMe SSD Storage

 • 500 GB Bandwidth

 • 99.99% Uptime

 • 24/7 Phone Support

 • Server Backup & Restore (Condition Apply)

 • V2

  The perfect starting point for growing an online presence.

  INR3,500.00 Месечно
  INR10,000.00 Квартално
  INR20,500.00 Полу-годишно
  INR40,000.00 за 1 година
  INR-1.00 за 2 години
  INR-1.00 3 години
 • 4 vCPU

 • 8 GB RAM

 • 80 GB NVMe SSD Storage

 • 700 GB Bandwidth

 • 99.99% Uptime

 • 24/7 Phone Support

 • Server Backup & Restore (Condition Apply)

 • V3

  The perfect starting point for growing an online presence.

  INR4,500.00 Месечно
  INR13,000.00 Квартално
  INR25,500.00 Полу-годишно
  INR50,000.00 за 1 година
  INR-1.00 за 2 години
  INR-1.00 3 години
 • 6 vCPU

 • 10 GB RAM

 • 100 GB NVMe SSD Storage

 • 900 GB Bandwidth

 • 99.99% Uptime

 • 24/7 Phone Support

 • Server Backup & Restore (Condition Apply)

 • Сите цени не вклучуваат ДДВ со 20% Споредете карактеристики

  Зошто Изберете VPS хостинг?

  server

  ПРИСТАП ЗА ЦЕЛОСНО КОРИСТЕЊЕ

  Виртуелните сервери доаѓаат со целосен пристап до root, кој им овозможува администраторски пристап преку вашата хостинг околина, заедно со можноста за инсталирање на сопствен софтвер без никакви ограничувања. Дополнително, нашиот Сервер Панел за управување ви дава комплетна контрола на серверот со дејства како Start, Stop, Rebuild и многу повеќе

  computer image

  ИНТЕГРИРАН ЦЕНТАЛ

  Вашиот VPS (виртуелен приватен сервер) план доаѓа со претходно инсталиран cPanel, кој ви помага да управувате со вашата хостинг околина ефикасно.

  Со помош на Softaculous авто-инсталерот во рамките на cPanel, можете да инсталирате WordPress, Joomla, Drupal, Magento и многу повеќе во рок од една минута..

  vps globe

  СРЕДНО-ИНСТАНТЕН ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

  Вашиот VPS (виртуелен приватен сервер) план доаѓа со претходно инсталиран cPanel, кој ви помага да управувате со вашата хостинг околина ефикасно.

  Додека некои даватели на услуги земаат часови или денови за да го направат вашиот сервер и да работи. Нашите VPS сервери се дизајнирани да бидат обезбедени за неколку минути!
  За разлика од многу VPS хостинг сервис провајдери во Индија, ние не наплаќаме никаков надомест за поставување.

  Дали сè уште го барате најдобриот VPS сервер?
  Одете со Linux облак

  cpu-server-image

  Брзо и едноставно

  Со технологијата на облак овозможена за овој VPS, вашите сервери се напојуваат со зголемена флексибилност и контрола

  video player settings

  ЛЕСНА КОНТРОЛНА ПАНЕЛ

  Вашиот KVM VPS доаѓа со cPanel, за да управувате со вашиот веб-сајт и со поврзани услуги со услуги како електронски пораки и DNS

  support icon

  ПОДДРШКА ЗА ПОБЕДУВАЊЕ НА НАГРАДА

  Ние сме тука за вас 24/7/365 преку телефон, LiveChat и е-пошта за да им помогнете на сите прашања што можеби ги имате

  custom icon

  СИСТЕМ ЗА ОТВОРАЊЕ

  Сите наши основни физички сервери се опремени со најнови процесори и RAM меморија

  private network

  ПРИВАТНИОТ МАРКРАТСКИ СЕРВЕР

  Можете да креирате скоро нешто што го посакувате со нашите облаци VPS хостинг сервери.

  cloud database

  ВКЛУЧЕН СЕРВЕР

  Облак-базирана инфраструктура во комбинација со нашите виртуелни сервери од висока класа е одговорот на било кој од вашите веб хостинг прашања.

  free trial

  ПРОГРАМА ЗА ПРОФЕСИЈА ЗА БЕЗ РИЗИК. ГАРАНЦИЈА ЗА НЕ-РИЗИК НА 30 ГОДИНИ.

  Обидете се за 30 дена апсолутно без ризик! Вие сте целосно заштитени со нашата програма за гаранција за ризик. Ако со какви било средства одлучете да ја откажете вашата сметка во текот на следните 30 дена, ќе добиете инстант враќање, без прашања.

  Технички спецификации

  safe and secure

  Загарантирани ресурси

  Нашата хипервизорска технологија базирана на Linux KVM VPS обезбедува постојани перформанси со врвни перформанси и ресурсите * на серверот може да се зголемат со проширување на вашиот бизнис.

  lock

  Безбедна средина

  Виртуализацијата базирана на хипервизори доведува до подобра изолација и безбедност во средина на VPS

  key icon

  Ограничување на серверот Хардвер

  Еден од составните делови на вашиот сервер е читање / запишување на дискови, поради што ги изградивме нашите сервери со Solid State Drives *

  network

  Врв на линијата на мрежата

  Нашата мрежа е дизајнирана со повеќе познати интернет провајдери за да се обезбеди висока стабилност, да се елиминира единствена точка на грешка со интегрирана DDoS заштита, без дополнителни трошоци!

  ПРАШАЈТЕ ПРАШАЊА, ОДГОВОРИТЕ!

  Доколку имаш прашања или ти се потребни повеќе информации, пополни го формуларов. За да го направите тоа, морате да вежбате и да вежбате, но не и за други причини. Дуи автоматски се наменети за заслужено во голем број на најважен начин да не бидат вклучени во неа.
  Доколку имаш прашања или ти се потребни повеќе информации, пополни го формуларов. За да го направите тоа, морате да вежбате и да вежбате, но не и за други причини. Дуи автоматски се наменети за заслужено во голем број на најважен начин да не бидат вклучени во неа.
  Доколку имаш прашања или ти се потребни повеќе информации, пополни го формуларов. За да го направите тоа, морате да вежбате и да вежбате, но не и за други причини. Дуи автоматски се наменети за заслужено во голем број на најважен начин да не бидат вклучени во неа.
  Доколку имаш прашања или ти се потребни повеќе информации, пополни го формуларов. За да го направите тоа, морате да вежбате и да вежбате, но не и за други причини. Дуи автоматски се наменети за заслужено во голем број на најважен начин да не бидат вклучени во неа.

  Кои наши клиенти имаат да кажат?

  Изградете ја вашата веб-страница или блог со WordPress, најпопуларниот сајт во светот и алатката за управување со блогови. Лесно е да се користи и ви дава слобода да ...
  Изградете ја вашата веб-страница или блог со WordPress, најпопуларниот сајт во светот и алатката за управување со блогови. Лесно е да се користи и ви дава слобода да ...
  Изградете ја вашата веб-страница или блог со WordPress, најпопуларниот сајт во светот и алатката за управување со блогови. Лесно е да се користи и ви дава слобода да ...
  Изградете ја вашата веб-страница или блог со WordPress, најпопуларниот сајт во светот и алатката за управување со блогови. Лесно е да се користи и ви дава слобода да ...

  Choose the best managed Cloud Hosting experience for your business!

  Get started Now